Combaterea sărăciei prin măsuri inovative
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Chestionar activitati

 

Acesta este un chestionar prin care ne informati la ce curs de calificare profesionala din cadrul proiectului doriti sa participati, ce cursuri de rezerva aveti sau la ce alte cursuri v-ati dori sa participati si pe care le-am putea adauga in lista pentru dvs., daca cererea vine din partea mai multor beneficiari.

Se vor alege 5 domenii in care v-ar placea sa va formati, in functie de ordinea optiunilor.

Se va alege o singura cifra in functie de dorinta dvs de participare.
Exemplu:

Brutar –  1 (Cursul de brutar v-ar placea sa il urmati)
Patiser – 2 (Cursul de patiser v-ar placea sa il urmati daca din dferite motive nu puteti urma cursul de brutar)
Cofetar – 3 ( Cursul de cofetar v-ar placea sa il urmati daca din diferite motive nu puteti urma nici cursul de brutar nici de patiser) … etc.

Domenii de lucru in care v-ar placea sa va formati:captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 Axa prioritară 4: „Incluziunea socială și combaterea sărăciei”
Titlul proiectului: „Combaterea sărăciei prin măsuri inovative” ID proiect: POCU/138/4/1/114085 Beneficiar: Comuna Coșula, Județul Botoșani. Conţinutul acestor materiale aferente site-ului nu reprezintă obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vizitați www.fonduri-ue.ro